Een verlovingsring kan behoorlijk prijzig zijn en zeker in deze tijd is dat voor lang niet iedereen haalbaar. Omdat het geen goede start is van een huwelijk, is het je in de schulden steken voor een ring geen goed idee.

Daarom moet je eens gaan kijken of je geen goedkope verlovingsring kunt vinden.

Tenslotte is er geen enkele regel die voor je bepaalt dat een verlovingsring vol met diamanten moet zitten en een rib uit je lijf moet kosten.

Goedkope verlovingsringGelukkig zijn er ook prachtige ringen te krijgen die net zo mooi en stijlvol zijn, maar heel wat minder duur. Zo’n verlovingsring hoeft dus absoluut niet onder te doen voor een duurdere!

Wil je graag een goedkope verlovingsring op de kop tikken? Dan zijn er een aantal punten waar je op kunt letten.

Goedkope verlovingsring; materiaal

Als je een ring wilt die wel mooi maar niet duur is, is het eerste waar je op moet letten het materiaal. Goud, witgoud en diamant valt natuurlijk af. Maar titanium, zilver of steen zijn ook prachtig. Je kunt voor geslepen glas kiezen in plaats van een diamant. Als het een kwaliteits- geslepen glas is, is het haast niet te onderscheiden van echt.

bergkristal steenSommige mensen kiezen ook voor een edelsteen, Bergkristal is heel populair en betaalbaar. Je koopt zelf de steen, brengt die naar de juwelier, en die maakt er dan iets moois van. Veel goedkoper, maar minstens even speciaal!

Op die manier kun je een goedkope verlovingsring kopen die toch een schitterend symbool van jullie liefde is!