Verlovingsring witgoudWitgoud is enorm populair als het om verlovingsringen gaat. Erg veel mensen vinden zilveren sieraden mooier dan gouden. Een verlovingsring witgoud combineert mooi met zowel zilveren als gouden juwelen en is tegelijkertijd net zo stijlvol en kostbaar als goud. Bovendien ligt er een diepere gedachte ten grondslag aan waarom voor een verlovingsring witgoud zo populair is. Wit is namelijk de kleur van trouw!

Wat is witgoud eigenlijk?

Als goud gewonnen wordt dan heeft het een gele kleur en nooit wit. Om goud wit van kleur te maken, moet het bewerkt worden. Daarvoor wordt het gelegeerd met palladium. In dit stadium is het goud gebroken wit. Om het echt wit te maken wordt er nog een afwerklaag toegevoegd met rodium. De waarde van het goud wordt hierdoor niet minder, maar natuurlijk is het wél een andere look.

Verlovingsring witgoud

Witgoud is voor ringen ideaal. Het is een stijlvol en kwalitatief materiaal met een schitterende glans. Met een verlovingsring witgoud kies je voor een tijdloze klasse en doordat wit de kleur van trouw is, past dat natuurlijk perfect bij de gelegenheid!

Je kunt voor een verlovingsring witgoud kiezen, maar je kunt ook gaan voor een combinatie van materialen. Witgoud met een tekening of accent van geel goud en een diamantje is een prachtige combinatie voor een hele speciale persoon!