Verlovingsring zilver

Wil je graag een mooie verlovingsring maar kun je je geen diamant of goud veroorloven? Dan kun je voor een verlovingsring zilver kiezen. Een prachtig alternatief dat niets hoeft onder te doen voor de duurdere materialen, bovendien zijn er erg veel mensen die zilver veel mooier vinden dan goud. Een mooi aspect van zilver is de witte kleur. Wit is tenslotte het symbool van trouw, en wat er nu een mooiere gedachte dan dat om jullie langdurige verbintenis mee te bezegelen?

Bij een verlovingsring zilver zijn de mogelijkheden ook zeer uitgebreid.

Je kunt kiezen voor moderne of klassiekere ontwerpen, met of zonder steentjes, grote brede ringen of juiste stijlvol en fijntjes. Ga bij de keuze voor de verlovingsring zilver af op de smaak van je verloofde!

Vindt je het moeilijk om te kiezen?

Ga dan eens een paar keer bij de juwelier kijken wat er allemaal te krijgen is, je kunt dit op een goede en onopvallende manier doen, zodat je er meteen achter komt wat je partner mooi vindt. Vergeet niet om de maat op te nemen voordat je de verlovingsring zilver gaat kopen. Je kunt hiervoor de binnenmaat van een goed passende ring opmeten, zonder dat je partner het ziet. Zo blijft je verlovingsring een romantische verassing!